Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită la Titu! Sala de sport ”Dumitru Miu”, cel mai vesel și colorat loc din oraș

Publicitate

1 Iunie sărbătorit și la Titu!

Sala de sport ”Dumitru Miu” a orașului a fost luată astăzi cu asalt de copii, iar evenimentul cu tema ”Copilăria, o lume de poveste” a fost un succes.

Organizate de Biblioteca Orășenească și Casa de Cultură, în parteneriat cu Primăria Titu și Librăriile Dialar, activitățile au adus zâmbete, veselie și multă bună dispoziție în rândul copiilor participanți, fiind primul de acest gen după perioada anostă de online și restricții sanitare dure.

În cadrul activității au fost antrenați copiii care participă activ în cadrul proiectelor județene, naționale și internaționale, a programelor educaționale și culturale la nivel de comunitate, cărora li s-au alăturat copiii din comunitate, cultivând astfel interesul acestora pentru lectură și creativitate.

Au avut loc următoarele ateliere: pictură pe textile, pictură pe porțelan și pictură pe magneți. Materialele necesare desfășurării activităților au fost puse la dispoziție de Librăriile Dialar. Copiii s-au bucurat din plin de moment, primind tricouri și baloane.

La activitate au fost prezenți viceprimarul Gabriela Chițu, Diana Ștefan – manager Librăriile Dialar, cadre didactice, părinți, bunici, coordonatorii evenimentului: Nicoleta Liliana Grigorescu – bibliotecar, Mihai Florescu – Șef Serviciu Cultură și Sport, Gheorghița Sandu – referent cultural și Irinel Dincă – referent cultural.

Copiii prezenți astăzi la Sala de sport ”Dumitru Miu” au petrecut o zi pe cinste, au pictat, au colorat, au socializat, au dansat alături de părinți și de bunici…

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!