Zile de “foc” pentru karateka Clubului Sportiv Târgoviște! Aceștia trag din greu în cantonamentul centralizat de la Poiana Brașov

Zilele acestea în frumoasa stațiune montană Poiana Brașov, cei mai reprezentativi karateka ai Clubului Sportiv Târgoviște, împreună cu antrenorul Ionuț Munteanu, se află într-un cantonament centralizat. Stagiul de pregătire gândit de conducerea tehnică a secției de karate a clubului dâmbovițean se întinde pe durata a cinci zile, în perioada 13-17 ianuarie.

Zilnic, sportivii sunt supuși unor antrenamente specifice unui cantonament centralizat, unde accentul este pus pe pregătirea fizică și pe antrenamente de natură tehnică.

Karateka care au fost selectați pentru acest stagiu trag din greu pentru a fi în cea mai bună formă la concursurile din prima parte a anului. Sportivii care au urcat în Poiană sunt Valentin Cârlan, Robert Merda (ambii seniori), Timeea Moraru și Adrian Drăguș (ambii juniori).

“Astăzi (nr. miercuri), am ajuns în Poiană. Condițiile de pregătire și de cazare sunt foarte bune. Sunt mulțumit de tot ce am găsit aici. Timp de cinzi zile sportivii vor avea parte de antrenamente specifice: pregătire fizică la care se vor adăuga elemente de natută tehnică”, a declarat antrenorul Ionuț Munteanu, pentru site-ul clubului târgoviștean.

În Poiană, delegația Clubului Sportiv este cazată la un stabiliment de patru stele.

Primul concurs la care vor lua parte karateka Clubului Sportiv va fi Campionatul Național de stil, pentru toate categoriile de vârstă, programat în luna martie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!