Zidăroiu nu iartă pe cei care l-au bătut cu bestialitate! “Toți cei care m-au lovit vor ajunge la tribunal. Cu toții vor plăti”

Publicitate

Ionuț Parghel
Scandalul monstru apărut la finalul meciului dintre Unirea Răcari și Unirea Bucșani pare a fi unul de lungă durată. După ce a fost snopit în bătaie pe arena liderului din Onoare Sud, Marius Zidăroiu este decis să meargă până în pânzele albe pentru a-i pedepsi pe cei care i-au aplicat severa corecție.

Căpitanul Unirii Bucșani îi va chema în instanță pe toți jucătorii Unirii Răcari care l-au agresat la finalul disputei din sferturile Cupei României. Zidăroiu a considerat că nu a provocat nici un fotbalist de la Răcari pe teren. Pe de altă parte, starea  sa de sănătate pare a fi ceva mai bună, după KO-ul primit la Răcări, miercuri după-amiază. “Mă simt ceva mai bine, dar am niște stări de vomă și de amețeală. Durerile m-au mai lăsat într-o măsură. Am plecat din spital pe semnătura mea. Toți cei care m-au lovit vor ajunge în tribunal. Cu toții vor plăti. Nu există o altă soluție în acest caz. Dacă îmi luam doar o palmă sau un pumn renunțam la tot. Dar, cum am văzut moartea cu ochii acolo nu pot să stau cu mâinile în sân. Am făcut plângere penală pentru ce mi s-a întâmplat. Deja poliția mi-a luat declarații atât mie, cât și martorilor. Și în sezonul precedent am întâmpinat probleme mari în meciul cu ei. Eu nu i-am provocat, nu le-am zis nimic, din contră am evitat clinciurile cu ei. Ei au fost chitiți pe mine de la bun început. Din minutul 70 a dispărut o filmare a meciului. Această filmare a dispărut din momentul când au început să ne lovească. Daniel Micu nu ar  trebui să vorbească. El trebuie să se uite la fiul său, o jagardea de om. Fiul său a făcut tot scandalul. Mi-a spart capul, mi-a dat cu gheata în cap. Cum poate să vorbească el. Ăsta nu poate fi numi tată. Fiul său are 11 cartonașe roșii în doi ani. Cum poți să-i dai  24 de etape de suspendare? Ăsta trebuie suspendat pe viață. Petruța Iugulescu a văzut tot. Ea a dat și declarații la poliție. Ea a alergat spre mine să mă scape. Cei trei jucători care m-au jucat în picioare trebuiau excluși din activitatea sportivă”, ne-a declarat Marius Zidăroiu.
Sursă foto: sportimpact.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!