Zestre bogată de medalii! Sportivii de la ACS Contratimp au urcat de 30 de ori pe podium la Cupa Contratimp Chindia. Octavian Postolache: “A fost o ediție extraordinară”

Publicitate

Ionuț Parghel

Cupa Contratimp Chindia la înot – ediția 2020 a reprezentat un real succes pentru sportivii de la ACS Contratimp. Elevii coordonați de Octavian Postolache și Anca Pătrășcoiu au strâns o zestre bogată de medalii la sfârșitul competiției găzduite de Complexul Turistic de Natație din Târgoviște.

La capătul unor evoluții pe măsură, aceștia au acumulat numai puțin de 30 de medalii. 5 dintre acestea au fost de aur, 13 de argint și alte 12 de bronz.

Sportivii care au urcat pe podiumul de premiere au fost Bianca Văduva, David Tudor, Ștefan Rachieru, Teodor Magda, Rareș Rădoi, Giani Teodorescu, Adelina Bostangiu, Maria Ursu și Andreea Olteanu.

Alți înotători de la ACS Contratimp care s-au remarcat la cea de-a patra ediție a Cupei au fost Daria Avram, Luca Vătavu, Călin Fleancu și Andrei Amuza. Toți cei patru sportivi, alături de medaliata Adelina Bostangiu au intrat în posesia trofeului pentru cea mai bună tehnică în procedeul spate, un trofeu tradițional al Cupei Contratimp Chindia.

“Vizam în cea mai mare parte ca sportivii noștri să urce de atâtea ori pe podium. La un moment dat ținteam să cucerim mai multe medalii decât am obținut. Dar acest lucru nu s-a mai întâmplat fiindcă a trebuit să scoatem din concurs mai mulți sportivi valoroși din cauza problemelor medicale întâmpinate. A fost o ediție extraordinară. Pe lângă rezultatele obținute de înotătorii noștri m-a bucurat foarte mult prezența numeroasă pe durata întregului concurs. Ediția din acest an a fost una de colecție, iar premiile după cum s-au văzut au fost unele consistente, în comparație cu edițiile precedente. Ne dorim ca de la an la an acestă competiție să fie una de elită”, ne-a declarat Octavian Postolacahe.

Următoarele concursuri la care vor lua parte sportivii de la ACS Contratimp sunt Regionalele de copii, Internaționalele României și Regionalele de cadeți.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!