Zestre bogată de medalii pentru luptătorii de la ACS Marin Marius Mihai Martial Arts Târgoviște la Campionatul Mondial Unificat

Publicitate

Zestre bogată de medalii pentru sportivii de la ACS Marin Marius Mihai Martial Arts Târgoviște la Campionatul Mondial Unificat din Italia, cea mai mare competiție de arte marțiale din lume, care strânge anual între 7 000 și 10 000 de sportivi.

Luptătorii clubului dâmbovițean au cucerit un total de 9 medalii la ediția din acest an a concursului, desfășurat săptămâna trecuta la Carrara, în Italia. În urma evoluțiilor foarte bune arătate de durata întrecerii, sportivii de la ACS Marin Marius Mihai Martial Arts și-au adjudecat trei medalii de aur, trei de argint și tot trei de bronz.

Alexandru Gabriel Marin s-a dovedit a fi printre cei mai puternici competitori ai campionatului, câștigând aur la k1, Kikboxing și arme(weapon fight sword) .

Ovidiu David Marin a reușit din nou aceeași performantă ca și anul trecut, ajungând dublu vice campion mondial k1 și Kikboxing și medaliat cu bronz la arme(weapon fight two stick).

George Mihai Marin și-a trecut în cont medalia cu bronz la arme (weapon fight two stick), la fel ca în urmă cu un an.

În schimb,Marius Marin, antrenor, mentor și tatăl celor trei luptători, a devenit vicecampion mondial la arme(weapon fight nunchaku) și a fost medaliat cu bronz la Kikboxing veteran, în limitele categoriei  94 kg.

Cucerirea celor nouă medalii în Italia l-a bucurat din plin pe antrenorul de la ACS Marin Marius Mihai Martial Arts Târgoviște. “Vreau să mulțumesc târgoviștenilor noștri care ne-au susținut, partenerilor de antrenamente, colegilor de lot și nu în ultimul rând Federației Române de Freestyle Kikboxing și soției mele care ne susține necondiționat!”, a transmis Marius Marin.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!