Zeci de permise și certificate de înmatriculare reținute de polițiști, în Dâmbovița, în două zile

Publicitate

Ionuț Parghel

Polițiștii dâmbovițeni au reținut în ultimul week-end  numai puțin de 28 de permise de conducere și au retras patru certificate de înmatriculare pe drumurile publice din județ.

De asemenea, în urma activităților efectuate în teren, oamenii legii au aplicat 612 sancțiuni contravenționale a căror valoare totală s-a ridicat la 162 330 de lei.

“În perioada 11-12 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat activitățile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Pe parcursul celor două zile, polițiștii au intervenit la 89 de evenimente, dintre care 68 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Au fost sesizate 59 de infracțiuni, dintre care 33 contra persoanei și 16 contra patrimoniului.

În urma activităților din teren, polițiștii au aplicat 612 sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 162.330 de lei.

Pe linie de circulație rutieră, polițiștii au constatat 7 infracțiuni, au reținut 28 de permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare”, se arată într-o informare IPJ Dâmbovița.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!