Zece posibili candidaţi la şefia AJF Dâmboviţa!

Publicitate

Cursa pentru alegerile în care se va stabili noul președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița devine tot mai aprigă. Numai puțin de zece nume sunt interesate să candideze la noile alegeri.

Cei care doresc să obțină supremația în fotbalul județean sunt Septimiu Burtescu, Constantin Badea, Liviu Gligoraș, Silviu Dumitrescu, Cristian Catană, Ionuț Iugulescu, Florin Tuiu, Marius Chițu, Ciprian Prisăcaru și Emil Tudor, unde ultimul este actualul președinte al forului județean de fotbal. La prima vedere, numele cele mai surprinzătoare sunt Silviu Dumitrescu, Florin Tuiu, Liviu Gligoraș si arbitrul Marius Chițu. La ultima Adunare Generală a Comitetului Executiv, președintele Emil Tudor a anunțat că va intra din nou în cursa pentru alegeri, atâta timp cât mai are dreptul la un mandat. Chiar dacă actualul mandat al lui Tudor expiră pe 25 noiembrie, în cadrul Adunării Generale s-a decis ca noile alegeri să aibă loc în perioada 26 noiembrie 2017 – 25 mai 2018. Foarte probabil, următoarele alegeri vor avea loc în primăvara anului viitor, înainte de startul returului campionatului județean.

Emil Tudor
“Candidez din nou. Mai am dreptul la un mandat și voi merge înainte. Voi face acest lucru fiindcă m-au ambiționat foarte tare atitudinile unor oficiali ai echipelor aflate sub egida AJF.”
Septimiu Burtescu
“Îmi depun 100% dosarul pentru noile alegeri AJF Dâmbovița. Mai multe o să spun în perioada următoare”.
Ciprian Prisăcaru
“În momentul acesta nu mă interesează alegerile AJF Dâmbovița. Obiectivele mele sunt legate de CSM Târgoviște. Probabil, o să mă implic în măsura în care mi se pare interesant un proiect al vreunui candidat”.
Constantin Badea
“Sigur candidez. Am foarte multe proiecte în vizor în ceea ce privește fotbalul județean. Am în spate o echipă puternică. Îmi doresc să dau o nouă față fotbalului dâmbovițean. Se pare că ideea cu desființarea campionatului județean de juniori la Liga a 5-a mi-a fost furată”.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!