Zăpada nu le-a stat în cale! S-a acționat la “foc” automat pentru degajarea străzilor și aleilor pietonale din orașul Titu

Publicitate

Comandamentul de deszăpezire al orașului Titu a acționat în perioada 27 – 29.01.2023, folosind utilaje dotate cu lamă pentru degajarea străzilor și aleilor pietonale din oraș.

Muncitorii din cadrul SC Salub Titu SRL și din cadrul Gospodăriei Locale au acționat pentru degajarea trotuarelor în zonele în care utilajele nu au putut efectua manevre din cauza mașinilor parcate sau zonele fiind prea înguste.

Autoritățile locale fac apel la Asociațiile de locatari pentru a le sprijini în curățarea intrărilor în blocuri ,la locuitorii din cartierele orașului pentru a curăța zăpada din proximitatea locuințelor dar și la administratorii spațiilor comerciale pentru a acționa în scopul degajării zonelor de acces și a parcărilor, acolo unde este cazul .

Totodată rugăm cetățenii orașului să parcheze autovehiculele doar în locuri special amenajate și să depoziteze zăpada doar pe spațiile verzi, nu pe partea carosabilă.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!