Young Boys Târgoviște, campioană a Dâmboviței la minifotbal. “Ne-am dorit mult să câștigăm campionatul”

Publicitate

Ionuț Parghel
Young Boys Târgoviște are parte de un nou sezon excelent în minifotbalul dâmbovițean! Formația manageriată de Daniel Bălașa este noua și vechea campioană a Dâmboviței cu o etapă înainte de finalul stagiunii. Young Boys și-a asigurat titlul de campioni după remiza cu Mustang Forte (1-1), din penultima rundă a competiției. Duminică de la ora 19.30, la Baza Sportivă Hooligans, formația lui Bălașa va susține ultimul joc în compania lui TIV All Star, ocupanta locului 3. Așadar, cu o etapă înainte de final, Young Boys se află pe primul loc cu 70 de puncte, Mustang pe 2, cu 66 de puncte, iar TIV pe 3, cu 60 de puncte.

Ținând seama de valoarea lotului pe care l-a avut la dispoziție conducerea tehnică a echipei se aștepta ca Young Boys să devină și în acest sezon campioană. “Ne-am dorit mult să câștigăm campionatul și în acest an. Am vrut să recidivăm performanța de anul trecut. Ne așteptam la acest lucru fiindcă am avut parte de un lot echilibrat și ambițios. Mulți nu ne-au mai dat șanse la câștigarea titlului după plecarea antrenorului Florin Anton. Numai că ne-am văzut de treaba noastră și ne-am continuat parcursul bun. Ne bucurăm că ne-am îndeplinit obiectivul la nivel județean, iar în faza regională sperăm să ajungem în semifinale pentru a ne califica la turneul final”, ne-a declarat Daniel Bălașa, antrenor și manager la Young Boys. Cum a devenit campioana Superligii dâmbovițene, Young Boys va reprezenta Dâmbovița în faza regională, ce va avea loc la Constanța, în perioada 7 – 9 iunie. Înființată în 2017, Young Boys are în palmares până acum 2 titluri de campioană a Dâmboviței,  o Cupă la nivel județean, locul 3 la faza regională (sezonul trecut) și locul 10 la turneul final (sezonul precedent).

Lotul lui Young Boys Târgoviște cuprinde următorii jucători: Constantin Chivulescu, Toma Bobeică, Cristian Vasiloiu – portari, Dragoș Pătru, Dragoș Cernea, Marius Penescu, Sorin Pahonțu, George Rusu, Adrian Nedelea, Alberto Roșciugă, Andrei Grancea, Marinică Ionică, Daniel Bălașa, Daniel Arabolu, Alin Miloiu și Viorel Lungu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!