Week-end plin de iubire la Teatrul Tony Bulandra Târgoviște

Publicitate

Într-o lună plină de dragoste, Teatrul Tony Bulandra vă oferă o lună plină de evenimente teatrale, în care dragostea se împletește cu umorul și introspecția.

Acest week-end, premergător zilei iubirii, Valentine’s Day, teatrul propune publicului trei spectacole reprezentative, astfel:

Vineri, 12 februarie: “STEAUA FĂRĂ NUME” de Mihail Sebastian, Regia: Chris Nedeea

Această dramă este una din cele mai apreciate piese din repertoriul dramatic românesc, vorbind despre micile miracole de o zi care pot avea loc într-un orășel de provincie, despre dragoste și despre stele…

Viziunea lui Chris Nedeea aduce un aer post-modern acestui spectacol, provocând pe îndelete majoritatea convențiilor teatrale asociate dramelor de început de secol XX, de la genul personajelor, la decoruri și lumini.

Sâmbătă, 13 februarie: „INSULTAȚI BELARUS(IA)” de Andrei Kureicik.

Spectacol-lectură într-o acțiune de solidaritate a teatrelor din România cu artiștii din Belarus, la inițiativa Ralucăi Rădulescu, traducătoarea în limba română a piesei.

“REGINA ZĂPEZII” după H.C. Andersen

Adaptarea și regia: Nicolae Poghirc

Decor și costume: Mc Ranin

Duminică, 14 februarie: „INFANTA” – one woman show cu Ileana Ursu. „…mă joc cu acest text. Mă joc, dar nu în joacă. Acesta este un exercițiu de (auto)cunoaștere și trebuie privit ca atare!”

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!