Vremea rea face ravagii în Dâmbovița! Pompierii intervin în mai multe localități pentru a evacua apa din gospodăriile oamenilor

Publicitate

Din cauza fenomenelor meteo periculoase și anume, ploile abundente și vântul puternic manifestat pe parcursul acestei zile, autoritățile au intervenit în mai multe localități, acolo unde oamenii au avut nevoie de ajutor pentru evacuarea apei care s-a strâns în curțile lor.

Astfel, un echipaj de pompieri de la Detașamentul Pucioasa a intervenit în Pucioasa, pe strada Unirii, acolo unde s-a acumulat apă în 3 gospodării, iar un echipaj de pompieri de la Detașamentul Târgoviște a intervenit în Târgoviște, Calea Ploiești pentru degajarea unui copac căzut pe partea carosabilă fiind afectat un sens de circulație.

Tot în Târgoviște, pe strada Fructelor s-a acționat pentru evacuarea apei din casele și curțile inundate, intervenind inclusiv Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Târgoviște.

În localitățile Răzvad și Valea Voievozilor apa a inundat mai multe curți si grădini, existând  riscul de a pătrunde în unele locuințe. De asemenea, a fost inundat și un depozit al unui operator economic din zona stației de distribuție carburanți. În localitatea Valea Voievozilor, zona Hanul Voievozilor, un copac care prezintă pericol pentru cetățeni și traficul rutier, a fost îndepărtat de către un echipaj de intervenție, fiind prezenți la fața locului inclusiv operatorii de furnizare a energiei electrice pentru a opri alimentarea de curent.

În zonele afectate de inundații peste 20 de pompieri acționează cu 5 autospeciale, 3 motopompe Novus 2000 și 6 motopompe transportabile.
 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!