Vrei să alegi o carieră militară? Se fac recrutări în armată

Publicitate

Ionuț Parghel
Vrei să urmezi o carieră militară? Dacă da, atunci nu mai aștepta! Ministerul Apărării Naționale (MApN) a dat startul la recrutări. Dacă ești o persoană energică, dinamică și ești atras de ținuta și activitatea militară poți avea șansa de a ajunge Soldat/Gradat profesionist în Armata României.

Pentru seria de formare 2019 există în acest sens numai puțin de 1585 de locuri disponibile. De asemenea, pentru județul Dâmbovița sunt disponibile un total de 7 locuri. Vă puteți înscrie pe oricare dintre aceste locuri, indiferent de județul în care domiciliați.

Cei interesați trebuie să se adreseze pentru detalii și întocmirea dosarului de candidat la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar de care aparțineți cu domiciliul. Vă puteți înscrie dacă aveți minim 10 clase. De asemenea, la criteriul de vârstă trebuie să aveți 18 ani împliniți până la data începerii programului de instruire și cel mult 50 de ani, împliniți până la data încheierii primului contract de angajare.

Lista funcțiilor pentru care se organizează concurs, precum și criteriile specifice de recrutare și selecție pentru fiecare armă/ serviciu / specialitate militară pot fi consultate la sediile birourilor informare-recrutare din cadrul centrelor militare zonale/județene/de sector.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!