Vor în primele șase echipe din România! Voleibalistele de la CSȘ Târgoviște luptă pentru calificarea la turneul final al Campionatului Național de cadete

Publicitate

Voleibalistele Clubului Sportiv Școlar Târgoviște atacă, în acest week-end, calificarea la turneului final al Campionatului Național de volei pentru cadete. Astăzi, sâmbătă și duminică, sportivele antrenate de Ion Atanasiu vor avea parte de meciuri „foc” la turneul semifinal (Grupa 2), găzduit în perioada 25-27 martie de sala de sport a Liceului „Voievodul Mircea” Târgoviște. Cum vor evolua pe teren propriu, micuțele voleibaliste dâmbovițene țintesc calificarea în ultima fază a întrecerii, acolo unde vor evolua doar șase echipe.

În Grupa a 2-a a turneului semifinal, alături de CSȘ Târgoviște, se mai regăsesc CTF Mihai I București, CSȘ Botoșani și ACS Sport Plus Brăila.

CSȘ Târgoviște a acces la turneul semifinal după ce a terminat pe locul 2 în Seria C a campionatului, după CSM București.

În cadrul turneului semifinal de la Târgoviște este și faptul că în teren se vor afla ca adversare două surori, Ștefania și Andreea Neagu, unde prima este componentă a echipei CSȘ Târgoviște, iar a doua este jucătoare legitimată la CTF Mihai I București.

Lotul echipei CSȘ Târgoviște în actuala stagiune: Andrada Dumitrescu, Mălina Răvășilă, Maria Cristescu, Diana Badea, Mara Dumitriu, Diana Ropotan, Raluca Puică, Ana Maria Marinescu, Ema Gîdiuță, Ștefania Neagu și Raisa Constantin.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!