Voleibalistele de la CSM Târgoviște, la înălțime! Au răpus din nou campioana României

Publicitate

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște s-a aflat la înălțime! Sâmbătă după-amiază, formația antrenată de italianul Giovanni Caprara și-a arătat colții din plin și a răpus-o din nou pe CSM Volei Alba Blaj, campioana României. De această dată succesul dâmbovițencelor în fața ardelencelor a survenit în cadrul turneului găzduit, în acest week-end, de Sala Sporturilor din Târgu Mureș.

În disputa de astăzi, târgoviștencele au trecut de campioană cu 3-2, la fel cum s-a întâmplat și în meciul tur. După o nou succes înregistrat în fața Blajului, Târgoviștea și-a consolidat primul loc în clasament, având un punct în plus față de blăjence și luând, implicit, o opțiune serioasă pentru câștigarea titlului de campioană a României la finalul campionatului.

Sportivele antrenate de Caprara au început perfect jocul, iar la finalul primului set au ieșit victorioase cu 25-15. În următorul, câștigătoare au devenit ardelencele, cu 25-19. În setul trei, Târgoviștea și-a arătat din nou superioritatea, câștigând cu 25-18, iar în cel de-al patrulea, Blajul s-a impus cu cu 25-19. În “decisiv”, Târgoviștea a arătat excelent și s-a impus cu 15-10.

Principala marcatoare a meciului a fost Heydi Casanova, de la CSM Târgoviște, cu 26 de puncte realizate.

Mâine după-amiază, de la ora 18.00, tot în cadrul turneului de la Târgu Mureș, CSM Târgoviște va înfrunta echipa locală, Medicina, într-un joc în care dâmbovițencele vor căuta din nou victoria.

 

CSM Volei Alba Blaj – CSM Târgoviște 2-3 (15-25, 25-19, 18-25, 25-19, 10-15)

Marcatoare

Alba Blaj: I. Baciu 13 p, I. Malkova 9, A. Antonijevic 5, M. Aleksic 5, R. Rus 1, J. Kocic 12, B. Markovic 8, B. Milenkovic 15.

Târgoviște: G. Dimitrova 15, R. Buterez 8, M. Yordanova 2, H. Casanova 26, L. Mayer 11, D. Sobolska 9, M. Pamfil 1.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!