Voleibalistele de la CSM Târgoviște continuă seria victoriilor în acest an! Dâmbovițencele, din nou pe primul loc în Divizia A1

Publicitate

Campioana României la volei feminin continuă seria victoriilor în acest an! CSM Târgoviște a făcut, sâmbătă după-amiază, o nouă victimă în Divizia A1. Într-o deplasare facilă, dâmbovițencele și-au arătat din plin colții și au trecut la pas de codașa Universitatea Cluj, cu scorul de 3-0 (25-17, 25-8, 25-18). Victoria de la Cluj a fost una extrem de scurtă pentru Târgoviște, obținută după doar 62 de minute!

Succesul cu U. Cluj a fost al cincilea din acest an pentru CSM, după alte trei în campionat și unul în Cupa României. Marcatoarele Târgoviștei în disputa de la Cluj au fost D. Bizdrigheanu 1p, R. Buterez 8, P. Orlandea 8, M. Yordanova 7, L, Meyer 15, A, Matei 7, D. Boris 4, N. Ortiz Ruiz 1,  D. Erzen 1 și L. Bagaeva 10.

După succesul cu U. Cluj, CSM a urcat din nou pe primul loc în ierarhia Diviziei A1, cu 39 de puncte acumulate. Runda viitoare, acasă, echipa antrenată de Giovanni Caprara va înfrunta revelația acestui sezon CS Voluntari.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!