Volei. “Speranțele” de la CSȘ Târgoviște forțează calificarea la turneul final al Campionatului Național

Publicitate

Week-end de “foc” pentru echipa feminină de volei speranțe a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște! Sâmbătă și duminică, formația pregătită de Ioan Atanasiu va evolua la turneul semifinal al Campionatului Național, găzduit de sala de Sport a Liceului “Voievodul Mircea” din Târgoviște.

În Seria a 2-a a turneului final, alături de CSȘ Târgoviște se mai regăsesc Lumina Wolves București, CSȘ 2 București și CSȘ Tulcea. Cum turneul se desfășoară la Târgoviște, echipa dâmbovițeană forțează calificarea la turneul final al competiției.

Programul meciurilor din Seria a 2-a vor fi stabilite, în această seară, în cadrul ședinței tehnice.

CSȘ Târgoviște a fost de neoprit în Seria E a Campionatului Național. Echipa antrenată de Ioan Atanasiu a luat, de fiecare dată, fața echipelor CSȘ Buzău, LPS Viitorul Pitești și CS Dacia Mioveni și a încheiat prima fază a competiției cu maximum de puncte: 36.

CSȘ Târgoviște mizează în actuala stagiune pe următoarele jucătoare: Raluca Puică, Ana Maria Marinescu, Ema Gîdiuță, Ștefania Neagu, Raisa Constantin, Alexandra Rotaru, Antonia Nistor, Alexandra Mitroiu, Ilinca Bușu și Alexandra Vlad.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!