VOLEI | Răpusă de noua campioană a României! CSM Târgoviște a cedat în disputa cu CSM București

Publicitate

Ionuț Parghel
Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal nu a reușit să producă surpriza în penultima etapă a campionatului. Pe teren propriu, formația antrenată de Guillermo Naranjo a fost învinsă de CSM București, noua campioană a României. Târgoviștencele au cedat cu 1-3 jocul cu “tigroaicele” din capitală, iar singurul set pe care l-au luat adversarului a fost al doilea.

La capătul unui meci în care adversarul și-a arătat superioritatea, pentru CSM Târgoviște cea mai eficientă jucătoare a fost căpitanul Millagros Collar, voleibalistă ce a contabilizat un total de 16 puncte. În schimb, de la formația oaspete J. Brakocevic a devenit MVP-ul disputei, cu 33 de puncte realizate. După eșecul cu gruparea din capitală, CSM Târgoviște se menține pe locul 3, dar la un singur punct distanță de urmăritoarea Știința Bacău, formație care a cedat și ea, ieri, în disputa cu CS Volei Alba Blaj, cu 2-3. Pentru a fi sigură că poate termina campionatul pe ultima treaptă a podiumului, CSM Târgoviște este nevoită să învingă în deplasare, sâmbătă, pe Alba Blaj, vicecampioana României din acest sezon. O altă variantă pentru ca CSM Târgoviște să obțină medaliile de bronz la finalul sezonului ar mai fi ca ocupanta locului 4, Știința Bacău, să fie învinsă de CSM Lugoj cu 3-0 sau 3-1, în ultima rundă a Diviziei A1, dar această variant este puțin probabilă.

CSM Târgoviște – CSM București  1-3 (17-25, 30-28, 19-25, 25-27)

Târgoviște: L. Sousa-Ziegler  (10), L. Durr, E. Fairs (15), A. Roșca (7), D.  Calotă (4), A. Trică (3), A. Otasevic (13), M. Collar (16).

București: I. Baciu (25), J. Brakocevic (33), M. Olivera (4), N. Koolhaas (10), T. Markevich (4), N. Hashimoto (1), I. Trushkina (7).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!