Volei | Pofta de victorie a revenit la CSM Târgoviște!

Publicitate

Gustul victoriei a fost găsit din nou de echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște. Formația târgovișteană a învins aseară pe Agroland Timișoara, cu 3-1, după ce a trecut peste eșecurile consecutive cu Știința Bacău și CS Volei Alba Blaj.

Într-o dispută în care nu aveau voie să facă nici un pas greșit, târgoviștencele au obținut toate punctele puse în joc fără prea multe emoții. După ce au câștigat primele două seturi, elevele lui Guillemo Naranjo au lăsat garda jos în manșa a treia, iar adversarul a profitat din plin și a ieșit victorios. CSM și-a revenit total în actul patru când nu a mai lasăt nici o șansă de victorie formației gazdă. Cele mai bune marcatoare ale grupării târgoviștene la Timișoara au fost Milagros Collar (18) și Erin Fairs (17). Succesul obținut cu Agroland a fost al cincilea pentru dâmbovițence în actuala ediție a Diviziei A1. Marți, tot în Banat, CSM Târgoviște va da piept cu CSM Lugoj, într-un meci ce va conta pentru sferturile de finală ale Cupei României.

Agroland Timișoara – CSM Târgoviște   1-3 (24-26, 21-25, 25-19, 16-25)

CSM: L. Durr, V. Hroncekova (8), D. Smith, E. Fairs (17), A. Roșca, D. Calotă (1), A. Trică (7), L. Sybeldon (10), M. Collar (18), R. Marciu, S. Wojceska. Antrenor: Guillermo Naranjo.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!