Volei | Înfrângere pe terenul campioanei! CSM Târgoviște a pierdut pe mâna ei jocul cu Alba Blaj

Publicitate

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a încheiat printr-o înfrângere duelul cu CSV Alba Blaj, susținut în deplasare. Voleibalistele târgoviștene au cedat disputa cu campioana en-titre a României cu 1-3, la capătul unui meci în care și-au făcut singure viața grea.

După un început promițător de joc, cu victorie în primul set, 25-23, elevele lui Guillermo Naranjo au început să-și piardă din concentrare, cedând în momentele cheie ale meciului. CSM a avut două șanse a-l încheia victorios setul al doilea, dar de la 24-22 s-a ajuns la 24-24, iar într-un final la 27-25, pentru gazde. De asemenea, în manșa a treia târgoviștencele au condus cu 18-12 și 21-16, dar la finalul acesteia s-au recunoscut înfrânte cu 22-25. În schimb, în setul al patrulea, CSM a cedat definitiv ostilitățile din teren, înclinându-se cu 14-25. La nivel de echipă în teren, CSM a avut două mâine moarte, pe Lousi Sousa-Ziegler și pe Danielle Smith, iar acest lucru a costat din plin formația târgovișteană. Dacă antrenorul Guillermo Naranjo era puțin mai inspirat, mergând mai mult pe Diana Calotă și Alexandra Trică, CSM s-ar fi putut întoarce cel puțin cu un punct la Târgoviște. Eșecul cu Alba a fost primul suferit de CSM în acest sezon, după patru victorii consecutive. Dâmbovițencele trebuie să treacă rapid peste înfrângerea cu Alba, pentru că vor da piept în următoarele două etape cu Știința Bacău și Agroland Timișoara, două formații extrem de incomode.

CS Volei Alba Blaj – CSM Târgoviște 3-1 (23-25, 27-25, 25-22, 25-14)
Alba Blaj: R. Rus (7 p), A. Salaoru (15), M. Aquino (11), S. Koleva, P. Barakova (2), A. Cleger Abel (12), S. Ilyasoglu (11), L. Moellers (3), M. Vujovic, N. Onyejewke (11), J. Alvarez, A. Tamaș. Antrenor: Drako Kovac.
CSM: L. Sousa-Ziegler (4), L. Durr, V. Hroncekova (6), D. Smith (1), E. Fairs (13), A. Trică (6), D. Calotă (1), A. Roșca (1), D. Sybeldon (5), M. Collar (19), R. Marciu (1), S. Wojceska. Antrenor: Guillermo Naranjo.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!