VOLEI | CSM Târgoviște, victorie de moral cu Dinamo București. Căpitanul Milagros Collar a fost MVP-ul partidei

Publicitate

Ionuț Parghel
CSM Târgoviște a trecut cu bine peste hopul numit Dinamo București, în etapa a 12-a a Diviziei A1 de volei feminin. În fieful adversarului, echipa dâmbovițeană s-a descătușat total și a obținut victoria în doar trei seturi, cu scorul de 3-0. Cu Milagros Collar în zi de execepție, trupa lui Guillermo Naranjo a arătat că a trecut peste eșecul cu CSM București, suferit săptămâna trecută.

Căpitanul spaniol al CSM-ului a fost pe toata durata jocului la înălțime, realizând un total de 18 puncte, cu trei mai mult decât Erin Fairs, coechipiera sa și a doua marcatoare a meciului. După succesul cu Dinamo, CSM a ajuns la cel de-al nouălea succes în campionat și așteaptă cu un moral pozitiv primul duel cu Olympiacos Pireu, ce contează pentru optimile de finală ale Challenge Cup. Prima dispută dintre cele două formații va avea loc la Pireu, pe 25 ianuarie, de la ora 19.00.

Dinamo București – CSM Târgoviște   0-3  (22-25, 14-25, 23-25)

Dinamo: A Budai – Ungureanu (1), R. Tucmeanu, A. Marcovici (2), I. Kosinski, E. Field (6), B. Pasca, S. Motroc (3), A. Artin (12), S. Teianu, R. Postea (1), I. Bratu. Antrenor: Branko Gajic.

CSM: L. Sousa-Ziegler (1), L. Durr, V. Hroncekova (9), D. Smith (1), E. Fairs (5), A. Roșca, D. Calotă, A. Trică (8), A. Otasevic (4), M. Collar (18), R. Marciu, S. Wojceska. Antrenor: Guillermo Naranjo.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!