Volei | CSM Târgoviște, fără replică cu Știința Bacău

Publicitate

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște nu a putut trece peste eșecul suferit la Blaj săptămâna trecută. Aseară, pe teren propriu, echipa dâmbovițeană a clacat din nou, fiind învinsă fără drept de apel de Știința Bacău.

Într-o dispută în care au sperat că vor răzbuna înfrângerea cu Alba Blaj, târgoviștencele au fost lovite în plin de echipa lui Florin Grapă, cedând la final cu 0-3. Fără doar și poate, jocul cu Știința a fost cel mai slab făcut de elevele lui Guillermo Naranjo în acest sezon. Mai mult de atât, după acest eșec, se poate spune și faptul că CSM a întâmpinat în ultimele meciuri directe un adevărat complex în fața grupării din Bacău. Înfrângerea înregistrată cu Știința a fost a doua pentru dâmbovițence în actuala stagiune după cea cu Alba Blaj. Aflată pe locul 5, CSM trebuie să nu mai facă pași greșiți în următoarea perioadă pentru a putea ține aproape de echipele din plutonul fruntaș. Pentru a spăla păcatele din ultimele două jocuri, târgoviștencele sunt obligate ca etapa viitoare, la Timișoara, să obțină toate punctele cu Agroland, echipa din localitate.

CSM Târgoviște – Știința Băcău 0-3 (18-25, 23-25, 16-25)
CSM: L. Sousa-Ziegler (9 p), L. Durr, V. Hroncekova (7), D. Smith, E. Fairs (6), A. Roșca, D. Calotă, A. Trică (3), L. Sybeldon (8), M. Collar (8), R. Marciu (3), S. Wojceska. Antrenor: Guillermo Naranjo.
Știința: M. Sipos (2), D. Rogojinaru (13), I. Matache, A. Berdilă, A. Kapelovies (2), M. Albu, A. Cazacu (7), L. Filipaș, A. Lupa (15), I. Radu, G. Fales (11), A. Ciucu, G. Dancu, L. Ciocian (8). Antrenor: Florin Grapă.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!