Volei | CSM Târgoviște a făcut o nouă victimă în campionat! A dat de pământ și cu Dinamo București

Publicitate

CSM Târgoviște este de neoprit în Divizia A1 la volei feminin. Echipa dâmbovițeană a făcut o nouă victimă în campionat, învingând pe Dinamo București, cu 3-0, la capătul unui joc dominat în totalitate de elevele lui Guillermo Naranjo.

Atingerea celui de-al treilea succes demonstrează că CSM se află într-o formă excelentă la început de sezon, iar jucătoarele se afișează ca fiind adevărate luptătoare la fileu. Până la victoria cu Dinamo, formația târgovișteană a mai dat de pământ cu Penicilina Iași (3-1) și CSM București (3-2). În disputa de aseară, de pe teren propriu, cea mai bună marcatoare a CSM-ului a fost brazilianca Lousi Sousa- Zigler, cu 10 puncte realizate. Pentru înfruntarea cu Dinamo, conducerea tehnică a mizat pe toate componentele trecute pe foaia de joc, iar majoritatea dintre ele au reușit puncte importante pentru echipa târgovișteană. Etapa viitoare, tot pe teren, CSM Târgoviște va înfrunta Medicina Târgu Mureș, într-un joc în care cuvântul de ordine pentru dâmbovițence va fi din nou victoria.

CSM Târgoviște – Dinamo București 3-0 (25-19, 25-17, 25-9)
CSM: L. Sousa-Ziegler (10p). L. Durr. V. Hroncekova (7), D. Smith, E. Fairs (3), A. Roșca (7), D. Calotă (1), A. Trică (7), L. Sybeldon (8), M. Collar (6), R. Marciu (9). Antrenor: Guillermo Naranjo.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!