Volei | CSM Târgoviște e în Final Four-ul Cupei României!

Publicitate

Ionuț Parghel

Echipa de volei feminin CSM Târgoviște se simte foarte bine în Cupa României. Formația dâmbovițeană s-a calificat, miercuri seara, în Finalul Four-ul competiției KO, după ce a învins în dublă manșă pe CSM Lugoj, în sferturi, cu scorul general de 6-0.  În cel de-al doilea meci cu bănățencele, trupa lui Guillermo Naranjo a copiat maniera de joc din tur și a învins adversarul, pe teren propriu, tot cu 3-0.

Într-o dispută în care Târgoviștea a plecat din postura de favorită, doar primul set s-a dovedit mai echilibrat (31-29), după care în Târgoviștea și-a arătat din plin superioritatea, câștigând cu 25-11 și 25-20. După un joc în care a dat totul pe teren, Erin Fairs a fost MVP-ul disputei, cu 23 de puncte realizate. Pe lângă formația dâmbovițeană, în Final Four-ul Cupei s-au mai calificat CSM București, CS Volei Alba Blaj și Știința Bacău. Pentru CSM Târgoviște, duminică (ora 13.30), în deplasare, disputa din campionat cu Dinamo București.

CSM Târgoviște – CSM Lugoj  3-0 (31-29, 25-11, 25-20)

CSM Târgoviște: E. Fairs (23 p), A. Trică (10), V. Hroncekova (9), L. Durr, M. Collar (8), A. Otasevic (7), R. Marciu (5), D.Calotă (2), D. Smith (2), L. Souza – Ziegler (1), A. Roșca, S. Wojcieska. Antrenor: Guillermo Naranjo.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!