VOLEI | CSM Târgoviște caută un rezultat pozitiv cu Olympiacos Pireu. Prisăcaru: “Mergem în Grecia încrezători în șansele noastre”

Publicitate

Ionuț Parghel
CSM Târgoviște are parte în această săptămână de prima bătălie din optimile de  finală ale Challenge Cup la volei feminin. Echipa dâmbovițeană va înfrunta mâine seară, de la ora 19.00, pe Olympiacos Pireu, într-un joc ce va avea loc în deplasare. Adversarul târgoviștencelor va fi unul redutabil, atâta timp cât acesta a câștigat consecutiv ultimele șapte ediții ale campionatului grecesc.

Mai mult de atât, în ultimii cinci ani a bifat eventul, iar sezonul trecut a fost finalistă în CEV Challenge Cup. Oficialii clubului dâmbovițean sunt încrezători în potențialul lui Milagros Collar et comp. că pot obține un rezultat pozitiv în primul duel cu Olympiacos, chiar dacă știu că meciul tur se anunță unul infernal. “Va fi un meci foarte greu, având în vedere palmaresul echipei grecești. În ultimii cinci ani a câștigat eventul, dar în același timp au și tradiție în cupele europene, ajungând în fazele superioare ale întrecerilor continentale. De asemenea, anul trecut au jucat finala CEV Challenge Cup, fapt ce denotă că este o echipă puternică. Mergem în Grecia încrezători în șansele noastre. Dacă fetele noastră se vor mobiliza bine putem să ne batem de la egal la egal cu Olympiacos. Avem o echipă experimentată și bine pregătită. Sperăm ca noi să fim echipa mai inspirată și mai norocoasă. Ne dorim un rezultat bun în deplasare pentru a putea aborda cu sala  plină de spectatori meciul retur de la Târgoviște. Ne vom bate până la ultima picătură pentru calificarea în sferturi. Jucătoarele sunt motivate și își doresc un parcurs cât mai lung în competiție. Noi  nu avem un obiectiv bine stabilit în Challenge Cup. Vizăm să mergem cât mai sus”, ne-a declarat Ciprian Prisăcaru, președintele clubului târgoviștean.

Voleibalistele de la CSM Târgoviște plecat spre Grecia în această dimineaţă, iar până la startul jocului cu Olympiacos vor susține două antrenamente oficiale, unul în această seară, iar altul mâine dimineață. În 16-imi CSM a eliminat pe Levski Sofia, iar Olympiacos pe Logrono.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!