Vitezoman din Lucieni, astâmpărat de polițiștii din Târgoviște! A rămas fără permis 90 de zile și a fost amendat usturător, după ce a circulat cu o viteză foarte mare pe stradă din oraș

Publicitate

Graba strică treaba! De asta s-a convins și un șofer din Lucieni, în vârstă de 48 de ani, care a fost prins circulând cu o viteză foarte mare pe o stradă din Târgoviște, unde viteza admisă este de doar 50 km/h.

Bărbatul a rămas fără permis trei luni, după ce polițiștii i-au dovedit că rula cu 109 km/h pe acel sector de drum din oraș. Mai mult de atât, oamenii legii i-au aplicat și o amendă usturătoare, în valoare de 1485 de lei pentru infracțiunea comisă.

„La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 14.33, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au surprins în trafic un bărbat, de 48 de ani, din comuna Lucieni, în timp ce ar fi condus pe strada Petru Cercel, în municipiul Târgoviște, cu o viteză de 109 km/h pe un sector de drum unde viteza maximă admisă este de 50 km/h.

Șoferul a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor O.U.G nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice cu amendă în valoare de 1485 de lei, iar ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!