Visul european al Chindiei Târgoviște a fost spulberat! Înfrângere cu Viitorul în semifinala barajului pentru Conference League

Publicitate

Visul european al Chindiei Târgoviștei a luat sfârșit în această seară. Formația dâmbovițeană a cedat cu 2-3 disputa cu Viitorul Constanța, din semifinala barajului pentru UEFA Conference League și a spus adio unui sezon încheiat cu fruntea sus. În partida cu dobrogenii, de pe stadionul “Gloria” din Buzău, golurile Chindiei au fost semnate de Daniel Popa (6) și Rață (64), iar pentru Viitorul au punctat Artean (38), Ely Fernandes (49) și Tsoumou (86).

După jocul din această seară, pentru roș-albaștri va urma o vacanță binemeritată. Așa cum se cunoaște, Chindia a încheiat campionatul pe locul 7, iar în play-out a terminat pe prima poziție. De asemenea, în Cupa României, dâmbovițenii au ajuns până în faza sferturilor. Fără doar și poate, sezonul 2020-2021 a fost cel mai bun din istoria clubului târgoviștean.

Chiar dacă urmează o perioadă de vacanță pentru târgovișteni, situația de la nivelul lotului rămâne una extrem de încinsă, după ce mai mulți jucători sunt cu gândul spre alte zări!

 

Chindia Târgoviște –Viitorul Constanța 2-3 (1-1)

Marcatori: Popa (6), Rață (64)/ Artean (38), Ely Fernandes (49), Tsoumou (86).

Chindia: Aioani – C. Dinu, Fomba (78 Mitrea), Celea, Kocic (55 Corbu) – Martac (55 Neicuțescu), Rață, Dumitrașcu, Șerban (43 Yameogo) – D. Popa, D. Florea. Antrenor: Emil Săndoi.

Viitorul: Cojocaru – Grădinaru, Mladen, Dobrosavlevici, Marquinhos Pedroso (90 Buta) – Artean, Grameni, Matis (71 Haita) – Chițu (60 Tsoumou), Jo Santos (70Dussaut), Ely Fernandes (90 Georgescu). Antrenor: Cătălin Anghel.

Sursă foto: Chindia Târgoviște

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!