Visul calificării Chindiei Târgoviște în play-off s-a spulberat! Dâmbovițenii, înfrângere cu Șelimbăr după ce au deschis scorul

Publicitate

Visul calificării în play-off-ul Ligii a 2-a a luat sfârșit pentru Chindia Târgoviște. Așa cum era de așteptat, formația dâmbovițeană va evolua în play-out-ul eșalonului secund.

Astăzi, în ultima etapă a sezonului regular, Chindia a fost învinsă de CSC Șelimbăr, cu 1-2. Chiar dacă formația târgovișteană a reușit să deschidă scorul prin Zivkovic (33), liderul Ligii a 2-a a reușit să restabilească egalitatea în finalul primei reprize prin T. Călin, iar în actul secund, cu nouă minute înainte de ultimul fluier, a reușit să treacă în avantaj prin golul marcat de Schieb.

Cu 28 de puncte acumulate, Chindia a terminat sezonul regular pe locul 9, la patru lungimi distanță de locul 6 (FK Csikszereda Miercurea Ciuc), ultimul care duce în play-off. Fără doar și poate, în cea mai mare parte a sezonului regular al campionatului, Chindia s-a comportat modest, fără a emite de cele mai multe ori pretenții de calificare în play-off.

După disputarea ultimei etape a campionatului, echipele care s-au calificat în play-off sunt CSC Șelimbăr, Unirea Slobozia, Corvinul Hunedoara, Gloria Buzău, CS Mioveni și FK Csikszereda Miercurea Ciuc. Dintre cele 6 formații, Șelimbăr și Corvinul nu au drept de promovare, deoarece sunt cluburi de drept public, însă acestea vor participa oricum în play-off, din rațiuni comerciale.

În schimb, echipele Ceahlăul, CSA Steaua, Chindia, CSM Reșița, Concordia Chiajna, Metaloglobus, CSM Slatina, FC Argeș, Dumbrăvița, Viitorul Tg. Jiu, Tunari, Unirea Dej, Alexandria și Progresul Spartac sunt echipele care merg în play-out și vor lupta pentru evitarea retrogradării.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!