Viorel Moldovan vrea să continue la Chindia Târgovişte. “Îmi doresc enorm. Trebuie să contruim o echipă competitivă pentru Liga 1”

Publicitate

Ionuț Parghel
Viorel Moldovan și-a îndeplinit cu brio obiectivul pe care l-a avut la Chindia Târgoviște în acest sezon. Cu “Moldo-gol” pe banca tehnică formația dâmbovițeană a reușit promovarea în Liga I, dar totodată roș-albaștrii păstrează șanse mari de a deveni campioni ai Ligii a 2-a la finalul campionatului.

Cum se simte foarte bine la Târgoviște, fostul internațional vizează să continue la cârma roș-albaștrilor și în noul sezon. Chiar dacă mandatul său expiră la sfârșitul actualei stagiuni, Moldovan își dorește din tot sufletul să antreneze Chindia și în prima ligă, după ce aceasta nu a fost la acest nivel de 21 de ani. “Contractul meu la Chindia este valabil un an de zile. Nu vreau să vorbesc prea multe despre acest aspect. Acum vreau să savurez momentul promovării și munca pe care am depus-o aici cu acești fotbaliști minunați. Normal că îmi doresc enorm de mult să continui la Chindia. Am moșit acest  <<bebeluș>> un an de zile  și îmi doresc enorm de mult să merg mai departe cu Chindia. Trebuie să contruim o echipă competitivă pentru nivelul Ligii 1.  Mă bucur că am putut duce din nou Târgoviștea în prima ligă”, ne-a declarat Viorel Moldovan. Până să ajungă pe “Eugen Popescu”, fostul internațional le-a mai antrenat pe FC Vaslui (2008-2009), FC Brașov (2009 – 2010), Sportul Studențesc (2010), Rapid București (2013-2014) și Auxerre (2016). De asemenea, acesta a fost secund al echipei naționale a României în perioada 2014-2016.

Sursă foto: Eduard Găiseanu

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!