Viorel Moldovan cere achiziții valoroase pentru menținerea Chindiei Târgoviște în prima ligă. “Avem nevoie de întăriri în iarnă”

Publicitate

Ionuț Parghel

Chindia Târgoviște nu s-a simțit deloc bine în returul sezonului regular. Formația dâmbovițeană a bifat mai multe înfrângeri decât victorii.

În retur, singurul succes înregistrat de roș-albaștrii a fost împotriva lui Poli Iași (2-1). În condițiile existente, iarna se anunță destul de geroasă în rândul grupării târgoviștene. Mai mult de atât, cum a văzut că echipa a scârțâit din toate încheieturile în ultimele meciuri, conducerea tehnică a cerut întăriri staff-ului administrativ, după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, ultimul din acest an.

Tehnicianul Viorel Moldovan speră ca șefii clubului să-i înțeleagă doleanțele în acest sens pentru a menține echipa în prima ligă. “Totul s-a rupt după ce am încasat al doilea gol şi eliminarea lui Yameogo. A fost un meci crâncen, un meci disputat, s-a jucat la limită. Puteam pune mai multe probleme în anumite faze, acum vom vedea la anul ce vom reuşi.

Eu sunt mulţumit de ceea ce am realizat cu aceşti băieţi, cu această echipă până în momentul de faţă, nu ne putem compara cu adversari care au bugete mult mai mari decât al nostru. Şi Sepsi este un club bine organizat, care face investiţii şi în jucători şi în asigurarea condiţiilor pentru ei.

Nu ne dădea nimeni şanse că vom face 21 de puncte până acum, mai rămân 4 jocuri, dar e clar, e vizibil că avem nevoie de întăriri în iarnă. Rămâne de văzut dacă vom face faţă din punct de vedere financiar”, a precizat  Viorel Moldovan, tehnicianul formației târgoviștene.

Dacă și în primăvară va merge pe aceeași manieră de joc și va continua seria rezultatelor negative, Chindia va fi condamnată la retrogradare în eșalonul secund.  După 22 de etape scurse din actualul campionat, Chindia se află pe locul 12, poziție de baraj, cu 21 de puncte acumulate.

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște/ Marius Tudor 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!