Violența în familie nu poate fi ignorată! Primarul comunei Aninoasa, mesaj pentru victimele acestei forme de agresiune domestică

Publicitate

Violența în familie se află la originea celor mai dificile probleme sociale ale comunităților locale, iar ignorarea acestei forme de manifestare agresive sau ignorare victimelor ei nu duc decât la acutizarea problemei și niciodată la rezolvarea ei, pentru că violența domestică nu dispare de la sine.

”Nu putem vorbi despre o bună calitate a vieții și despre politici sociale reale, dacă ignorăm această formă de agresivitate care, de cele mai multe ori, are consecințe devastatoare”, afirmă primarul comunei Aninoasa, Vlăduț Niculae, care a ales, alături de administrația locală, să se implice în rezolvarea cazurilor de acest fel de pe raza comunei.

Astfel, edilul a avut o întâlnire cu reprezentanții poliției și anunță că locuitorii comunei Aninoasa care suferă în urma oricărei forme de violență în familie pot apela cu încredere la compartimentul Asistență Socială din cadrul primăriei, Postul de Poliție Aninoasa sau numărul unic de urgență 112.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!