Violența continuă în școlile din România! O adolescentă a fost bătută crunt de un coleg de școală!

Publicitate

Violența între adolescenți continuă în România, de această dată fiind vorba despre un caz din Dobrești, județul Argeș. Ca de obicei, cazul a fost făcut cunoscut prin apariția unei filmări, în care se poate observa cum o adolescentă este bătută crunt de un coleg mai mare, chiar în sala de clasă, scrie Antena3.ro.

Filmarea a fost făcută de un adolescent prezent la actele de violență, însă, ca de obicei, nimeni nu intervenea pentru a lua partea fetei de 14 ani. La un moment dat, agresorul încearcă să o lovească pe adolescentă cu pumnul, însă această se ferește și cade, acela fiind și momentul în care băiatul mai mare o lovește cu picioarele. De asemenea, tot pe filmare se observă cum colegii privesc ca pe un spectacol actul de violență, aplaudă și, mai mult decât atât, nu poartă mască de protecție, scrie Antena3.ro.

După ce imaginile au fost făcute publice, a început o anchetă internă pentru a se stabili unde se aflau profesorii de serviciu în acel moment. Conform sursei citate, directorul școlii respective spune că acest eveniment nu este atât de grav, probabil acesta fiind și motivul pentru care reprezentanții școlii nu au anunțat Inspectoratul Școlar, acolo unde s-a auzit despre acest accident de la comunitate.

Adolescenta va fi consiliată psihologic în cadrul școlii, și, în același timp, poliția va deschide o anchetă pentru a fi stabilite toate circumstanțele care au dus la producerea unui eveniment atât de tragic.

 

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!