“Vioara” întâi a Chindiei Târgovişte. Cristi Cherchez esre golgeterul Ligii a 2-a

Publicitate

Ionuț Parghel
Cristian Cherchez (27 ani) este și în acest sezon jucătorul numărul 1 la Chindia Târgoviște. Căpitanul de pe “Eugen Popescu” a fost decisiv și în ultimul meci jucat de echipa antrenată de Viorel Moldovan. Sâmbătă, în deplasare, Chindia a trecut de Dacia Unirea Brăila cu 1-0, iar singura reușită a întâlnirii a fost semnată de atacantul târgoviștean în repriza a doua.

După golul marcat cu Brăila, Cherchez a ajuns la cota 8 în actual stagiune, dar în același timp și pe primul loc în topul marcatorilor din Liga a 2-a, la egalitate cu Vlad Rusu, de la Energeticianul. Pentru fotbalistul roș-albatru reușita din meciul cu Brăila a fost a patra consecutivă, după cele din meciurile cu Farul Constanța (2) și Daco-Getica București. Tot în acest campionat atacantul dâmbovițean a mai marcat în disputele cu ASU Poli Timișoara, Universitatea Cluj, Aerostar Bacău și FC Argeș. Din totalul celor opt goluri Cherchez și-a trecut în cont doar două goluri din penalty, în partidele cu Farul Constanța și Universitatea Cluj.

A marcat mai mult de jumătate dintre golurile Chindiei în campionat

Atacantul a marcat mai mult de jumătate dintre reușitele din acest sezon ale Chindiei, formație ce a marcat 14 goluri în primele nouă etape. Pe de altă parte, Cherchez s-a dovedit decisiv în mai multe rânduri pentru gruparea dâmbovițeană. Astfel, în urma golurilor providențiale marcate de acesta, Chindia a acumulat un total de opt puncte, dintr-un general de 17 puncte. În meciurile cu Brăila (1-0) și Timișoara (1-0), jucătorul a adus de unul singur victoriile echipei târgoviștene la capătul reușitelor semnate. Cherchez s-a dovedit decisiv și în partidele cu Daco-Getica (2-2), când a marcat al doilea gol al Chindiei, dar și în jocul cu FC Argeș (1-1), când a înscris singurul gol târgoviștean. Așadar, capriciosul fotbalist și-a pus amprenta la acumularea altor două puncte importante pentru târgovișteni. Fiind un caracter puternic și un atacant care are golul în sânge, Cherchez nu are voie să lipsească din primul “unsprezece” al Chindiei indiferent de adversarul pe care îl întâlnește. Potrivit celor de la Transfermarkt.com, cota de piață a atacantului, care a mai evoluat în carieră la FCM Târgoviște și Petrolul Târgoviște, este de 250 000 de euro. Al doilea golgheter al Chindiei în acest sezon este Liviu Mihia, jucător ce și-a trecut în cont două goluri.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele