Viitoarea campioană a județului Dâmbovița și-a aflat adversarul din barajul pentru Liga 3-a

Publicitate

Viitoarea campioană a județului Dâmbovița și-a aflat, astăzi, adversarul din cadrul barajului de promovare pentru Liga a 3-a. În urma tragerii la sorții, care a avut loc la sediul forului național de fotbal, campioana Dâmboviței va înfrunta câștigătoarea Ligii a 4-a din județul Teleorman.

La prima vedere, misiunea ocupantei primului loc din Dâmbovița pare a fi una accesibilă, dar acest lucru rămâne de văzut dacă va fi așa și pe terenul de joc.

Meciul tur dintre cele două campioane va avea loc pe 18 iunie, de la ora 18.00, în deplasare,  iar returul se va disputa, acasă, pe 25 iunie, de la ora 17.30.

La tragerea la sorții, județul Dâmbovița a făcut parte din urna Regiunea 5 Sud-Vest, unde s-au mai aflat județele Dolj, Olt, Vâlcea, Argeș și Teleorman.

Pe primul loc în Liga a 4-a dâmbovițeană se află Străjerii Târgoviște, cu 43 de puncte, iar locul secund este ocupat de Roberto Ziduri, cu același număr de puncte.

Liga a 4-a din Teleorman cuprinde 2 serii, iar ocupantele primelor două locuri sunt: Rapid Buzescu – 21 p, Dinamic Kids Videle – 18 (prima serie), Cetatea Turnu Măgurele – 24 p și Voința Saelele -19 (seria a 2-a).

Sursă foto: Facebook AJF Dambovita

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!