Video: S-au îmbătat și s-au luat la bătaie în fața unui bar! 8 scandalagii din Dâmbovița, reținuți de polițiști

8 bărbați, cu vârste între 19 și 46 de ani, acuzați de lovire și alte violențe, au fost reținuți de polițiștii dâmbovițeni.

Se pare că, aceștia, după ce au băut bine s-au luat la harță, vineri seara, în fața unui bar din comuna Gura Suții. Scandalagii s-ar fi agresat reciproc pe fondul unui conflict spontan.

Două dintre persoanele implicate au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne internate.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

Mâine, 7 iulie, cei în cauză vor fi prezentați instanței pentru dispunerea unor măsuri preventive.

 

“Pe parcursul acestei zile, 6 iulie, polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, au reținut pentru o perioadă de 24 de ore opt bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 46 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte prevăzute de Codul Penal.

În urma cercetărilor efectuate a reieșit faptul că, în seara zilei de 3 iulie a.c., în timp ce se aflau în fața unui bar din localitatea Gura Șuții, bănuiții, pe fondul unui conflict spontan, s-ar fi agresat reciproc și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovita

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!