VIDEO | Momentul în care un autobuz evită la limită o tragedie într-o intersecție din Târgoviște. Un șofer inconștient a trecut pe roșu

Publicitate

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip care scoate în evidență inconștiența unora dintre șoferii dâmbovițeni. Pe imagini se poate vedea cum un autoturism, care mergea cu viteză, evită la limită să intre într-un autobuz.

Doar câteva secunde în plus și o tragedie era pe cale să se producă. Foarte mulți conducători auto consideră că noaptea pot conduce oricum pe străzi, fără să țină cont de regulile de circulație, însă acesta a fost unul dintre motivele principale pentru care a fost instalat un nou sistem de monitorizare video.

Primarul municipiului Târgoviște a transmis pe pagina sa de Facebook că șoferul cu pricina va fi cu siguranță tras la răspundere, însă mult mai important este să tragă un semnal de alarmă, astfel încât niciun conducător auto să nu-și mai încerce norocul la limită.

Videoclipul de mai jos surprinde clar momentul în care tragedia a fost evitată la câteva secunde. Întreaga scenă s-a petrecut în apropierea Bisericii Sârbilor din municipiul Târgoviște.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!