VIDEO | Imagini cu reținerea individului care a atacat cu sabia mai mulți adversari la un meci de fotbal din Dâmbovița. S-a luptat cu polițiștii

Publicitate

Dbonline.ro a intrat în posesia unor imagini incendiare care îl indică pe individul care a scos sabia pe stadionul din Colacu. Agresorul lui Cornel Iacob (antrenor secund) și la mai mulți jucători de la Unirea Slobozia Moară opune rezistență pe măsură forțelor de ordine care l-au “săltat” la finalul scandalului uriaș.

Pentru a-l evacut, polițiștii și jandarmii au trebuit să-l pună l-a pământ pe “Ninja” de la Colacu la marginea terenului. De asemenea, la începutul filmării, printre reprezentații forțelor de ordine se vede și capul fotbalistului cu numărul 19 de Colacu, care l-a jucat în picioare pe Cornel Iacob, în apropierea unui grad, după ce inițial a fost amenințat cu sabia. Ieri, antrenorul de la Slobozia Moară a fost la INML, unde i s-au găsit tăieturi la cap, coaste fisurate și tăierturi la buză. Cum rănile au fost grosolane, acestuia i s-au aplicat mai multe copci. “Nu pot să dorm de durere. Am leziuni la cap, buze și torace. Am fost și la INML și s-au mirat și doctorii de acolo în ce stare am ajuns acolo în urma unui meci de fotbal. Mi-au spus că am fost în război și nu la fotbal”, ne-a precizat Cornel Iacob.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!