Video: Copil din Dâmbovița, căutat în pădure cu o cameră video cu termoviziune! Minorul fugise de casă

Publicitate

Un copil din Cobia, de 15 ani, care a fost dat dispărut sâmbătă seara, a fost găsit de polițiști în urmă cu puțin timp. După ce a fost căutat de echipe mixte formate din polițiști, pompieri și jandarmi, minorul a fost depistat la ieșirea dintr-o pădure, la aproximativ 1,5 kilometri de casa sa. Tatăl copilului a fost cel care a alertat autoritățile despre plecarea minorului de acasă.

În misiunea de căutare a băiatului, echipajele de intervenție au folosit și o cameră video cu termoviziune. Minorul nu a fost victima niciunei infracțiuni, fiind examinat medical. De asemenea, despre situație a u fost informați și reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița.

„La data de 2 martie a.c., în jurul orei 17.55, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare, au fost sesizați de un bărbat de 42 de ani, din Cobia, cu privire la faptul că fiul său minor, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, îndreptându-se către zona împădurită a localității, existând suspiciunea că s-ar putea pune în pericol.

Au fost constituite echipe mixte de căutare formate din polițiști de la Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, pompieri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dâmbovița și jandarmi de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Dâmbovița.

Totodată, în acțiunile de căutare, a fost utilizată și o cameră video cu termoviziune, iar reprezentanții unității administrativ teritoriale Cobia au acordat sprijin efectivelor angrenate la căutări”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!