VIDEO | Ce sumă impresionantă de bani au găsit poliţiştii în locuinţa unui tânăr traficant de droguri. Cea mai mare captură de bani cash

Poliţiştii din cadrul structurii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT au avut o surpriză mare când au făcut o percheziţie în locuinţa unui tânăr de 33 de ani, prins în flagrant în timp ce încerca să vândă droguri. Potrivit paginii de facebook Sincatul Europol, oamenii legii au găsit aproape 1,7 milioane de lei, însemnând în jur de 350.000 de euro, dar şi aproximativ 17 kilograme de cannavis, 500 g cocaină şi multe altele, o captură impresionantă.

“Cea mai mare captura de bani cash
Colegii din cadrul structurii de combatere a criminalității organizate, alături de procurori DIICOT l-au prins în flagrant pe un barbat de 33 de ani în timp ce se delasa spre un potențial client pentru a-i vinde droguri de mare risc. În autoturismul bărbatului s-au găsit 20 de grame de cocaină, 59 de comprimate de ecstasy, 150 de grame de cannabis, 15 grame de hașiș, dar și suma de 12.728 lei și 300 leva.

Surpriza cea mare a venit însă în momentul în care s-a realizat percheziția la domiciliul bărbatului, unde colegii au găsit aproape 1,7 milioane de lei (˜350.000 EURO) dar și un stoc de aproximativ 17 kilograme de cannabis, aproape 4.000 de comprimate de ecstasy, 500 gr cocaină și 10 grame de amfetamină”, se arată într-o postare publicată pe pagina de facebook Sindicatul Europol.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!