Video| Caz șocant la Titu! Un elev a fost amenințat cu un cuțit în curtea liceului. Atacatorul a fost reținut

Publicitate

Caz șocant petrecut, luni, în curtea unui liceu din orașul Titu! Un elev al instituției de învățământ a fost amenințat cu un cuțit de către un bărbat, de 37 de ani, din comuna Costeștii din Vale.

Agresorul a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Marți, 31 ianuarie, bărbatul va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea unei măsuri preventive.

„La data de 30 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Costeștii din Vale.

Acesta este cercetat într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul fără drept de obiecte periculoase.

Cel în cauză este bănuit că, astăzi, 30 ianuarie, în jurul orei 11.00, ar fi pătruns în curtea unui liceu din orașul Titu, unde ar fi amenințat cu un cuțit un minor, elev al unității de învățământ.

De asemenea, prin faptele acestuia, ar fi fost tulburată ordinea și liniștea publică.

În cauză, cercetările continuă sub supravegherea procurorului de caz.

Precizăm că, în cazul prezentat efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!