Victorie pentru FC Aninoasa înainte de vacanță. Conducerea tehnică a stabilit reunirea lotului și perioadele de cantonament

?
Publicitate

Ionuț Parghel
FC Aninoasa a trecut miercuri după-amiază, într-un meci amical, de o selecționată a juniorilor republicani de la Chindia Târgoviște, cu scorul de 4-2. După ce puștii Chindiei au condus cu 2-0, prin reușitele lui Țilică și Niculăescu, divizionara C dâmbovițeană a arătat o nouă față pe teren, iar până la finalul jocului a reușit să-și asigure succesul la capătul golurilor marcate de Călinescu (2), Blas și Leotescu.

Antrenorul Cristi Bălașa a mizat împotriva puștior de lângă Turnul Chindiei pe o formulă de echipă alcătuită din Tătar – Năstase, Neaga, Marina, Diță – Călinescu, Dinu, Matei, Grigorescu – Leotescu, Codroiu, iar pe parcursul jocului au mai intrat Blas, Maican și Mitrea.

Reunire pe 16 iulie

Conducerea tehnică a Aninoasei a stabilit programul de pregătire al echipei după revenirea jucătorilor  din vacanță. Astfel, reunirea lotului pentru noul sezon competițional va avea loc pe 16 iulie, iar în perioada 16 – 21 iulie se vor efectua antrenamente la propria bază sportivă. În intervalul 22 -27 iulie se va merge, la Padina, în primul cantonament al verii. După revenirea din stagiul montan de pregătire Marina et. comp. se vor antrena la Aninoasa până la startul noului campionat. În schimb, în perioada 6-11 august, elevii lui Cristi Bălașa vor avea parte de-al doilea cantonament al verii, fiind cantonați la Solarino. Oficialii echipei din apropierea Târgoviștei vor stabili în perioada următoare și programul meciurilor amicale pe care Aninoasa îl va avea în perioada de pregătire.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!