Victorie de pus în ramă! CSM Târgoviște a provocat Blajului prima înfrângere în acest campionat

Publicitate

Ionuț Parghel
Seara de 12 martie 2019 a fost una memorabilă pentru echipa de volei feminin CSM Târgoviște. Formația dâmbovițeană și-a arătat adevărata valoare și a obținut o victorie de pus în ramă.

Pe teren propriu, în fața a câteva sute spectatori, CSM a obținut cea mai importantă victorie din acest sezon și prima mare victorie din acest an, învingând pe CS Volei Alba Blaj, vicecampioană a României, finalistă sezonul trecut în Champions League și finalistă în CEV Cup în stagiunea actuală. Târgoviștencele s-au impus în disputa cu Blajul, cu scorul de 3-2, la capătul unui joc în care Jelena Alajbeg a fost imperială, realizând un total de 29 de puncte. Cele două puncte obținute în meciul restanță cu CS Volei Alba Blaj face din CSM să se apropie și mai mult de îndeplinirea obiectivului la finalul campionatului. Adică, acela de a ocupa locul al treilea stabilit la startul întrecerii. După disputa de aseară, Târgoviștea se distanțează la 8 puncte față de Știința Bacău, ocupanta locului 4, dar în același timp produce și prima înfrângere Blajului în acest sezon, echipă care nu pierduse nici un punct până la meciul jucat lângă Turnul Chindiei. Succesul cu Alba Blaj a bucurat din plin reprezentații clubului târgoviștean. “O victorie ireală împotriva celei mai bune echipe din România! Finalistă a Champions League sezonul trecut, finalistă a CEV Cup acum, echipă fără nici un punct pierdut în campionat…”, a scris Gabriel Boriga, voluntar la CSM, pe o rețea de socializare. Vineri, pe 15 martie, de la ora 17.30, tot la Târgoviște, CSM va înfrunta pe Dinamo Bucureștiîn ultima etapă a sezonului regulat.

CSM Târgoviște – CS Volei Alba Blaj 3-2 (14-25, 25-22, 25-21, 21-25, 15-13)
Marcatoare
CSM: S. Klisura 20 p, G. Balae 7, D. Djuric 7, D. Calotă 1, A. Trică 2, T. Sredic 14, J. Alajbeg 29.
Alba Blaj: I. Baciu 21, M. Aleksic 3, N. Ninkovic 10, S. Newcombe 19, L. Kitipova 7, M. Karakasheva 19, A. Cirovic 1, N. Onyejekwe 2.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele