Victoria, cuvântul de ordine la Chindia Târgoviște! Dâmbovițenii, obligați să câștige cu Alexandria pentru a mai spera la play-off

Publicitate

Chindia Târgoviște atacă toate punctele în disputa cu CSM Alexandria, ce va conta pentru etapa a 18-a a al Ligii a 2-a. Victoria va fi obiectivul primordial al dâmbovițenilor în disputa cu teleormănenii, programată, sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște. Neîndeplinirea cuceririi celor trei puncte cu Alexandria va face din Chindia să rateze în totalitate accesul în play-off-ul competiției.

Președintele clubului, Gabriel Boriga, mizează doar pe cartea victoriei în partida cu Alexandria. Acesta este încrezător că formația pe care o manageriază va deveni învingătoare, așa cum a făcut-o și runda precedentă, în partida cu Unirea Dej (3-1).

„Un meci cât o finală. Un meci de o importanță deosebită pentru menținerea Chindiei în lupta pentru calificarea în play-off. Scopul nostru este să câștigăm, să dăm totul pe teren pentru a rămâne în cărțile calificării. Orice meci se joacă doar la victorie.

Obiectivul va fi unul singur: jucăm pentru cele trei puncte. Avem nevoie de suportul tuturor suporterilor. Cum mâine este 8 Martie, am stabilit ca accesul tuturor doamnelor și domnișoarelor să fie gratuit în stadion pentru acest meci, programat pe data de 9 martie. Totodată, în momentul în care își vor achiziționa biletul, doamnele și domnișoarele vor primi și câte o eșarfă din partea clubului cu însemnele Chindiei. Jucătorii noștri au nevoie de susținerea tuturor.

Sper să asistăm la o victorie și să rămânem în continuare în lupta pentru accederea în play-off. Îmi doresc să câștigăm trei puncte cu Alexandria, așa cum își dorește toată lumea din acest club”, a transmis președintele Chindiei, într-o conferință de presă.

Înaintea jocului cu Alexandria, Chindia ocupă locul 9, cu 25 de puncte acumulate. Târgoviștenii se află la trei lungi distanță de ocupanta locului 6 (Ceahlăul Piatra Neamț) și la patru puncte distanță de ocupanta locului 5 (CS Mioveni). De partea cealaltă, CSM Alexandria este penultima în campionat, cu doar 8 puncte acumulate.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!