Victor Ponta, astăzi în Dâmbovița. ”Vreau ca la nivel naţional să spargem acest blat PNL – PSD”

Publicitate

Liderul PRO ROmânia, Victor Ponta, s-a aflat azi în Dâmbovița, la trei întâlniri zonale (Titu, Găești și Târgoviște) cu candidații PRO pentru alegerile locale.

”Există un sentiment puternic de victorie, pe care l-a remarcat și Victor. Avem oameni buni, oameni de caracter, oameni curajoși, care vor să schimbe felul ăsta pervertit în care aceiași primari se tot învârt de la PSD la PNL de 30 de ani. Vom fi revelația acestor alegeri pe 27 septembrie și PRO ROMÂNIA va avea în Dâmbovița unul dintre cele mai bune scoruri naționale”, este convins președintele Organizației județene PRO România, senatorul Adrian Țuțuianu, candidatul partidului la funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

Președintele Victor Ponta a subliniat că întâlnirile au avut loc în condițiile restrictive impuse de pandemia de COVID-19, dar și că discuțiile au vizat scena politică națională și perspectiva electorală.

Și cum ieri, în ziua eșecului moțiunii PSD împotriva Guvernului Orban, liderul PRO România a acuzat că există un blat politic, astăzi, la Târgoviște, domnia sa a declarat: ”Noi suntem serioşi, chiar mergem la Parlament să votăm moţiunea de cenzură şi alţii fac blaturi. Mi-e teamă că blatul de la nivel naţional, care s-a văzut ieri în Parlament, e un blat şi la nivel local, între PSD şi PNL, îşi împart nişte funcţii, rămân tot cam aceeaşi. Mai pleacă unii de la PSD la PNL şi vreau ca la nivel naţional şi local noi să fim cei care spargem pe cât putem, în primul rând devoalăm, şi în al doilea rând, spargem acest blat şi oferim o soluţie pentru cei care nu mai vor să voteze nici PNL, nici PSD”, a susținut Victor Ponta.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!