Victimele violenței domestice își pot schimba viața radical! În Dâmbovița, continuă proiectul ”Venus”

Publicitate

Continuă proiectul ”Venus” și la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița!

Pentru femeile traumatizate de o viață cu violență domestică, ajunse la capătul răbdării, există posibilitatea unei schimbări radicale în cadrul acestui program.

Astfel, reprezentanții DGASPC anunță că persoanele aflate într-o situație de acest gen pot aplica pentru ”o viață în siguranță, fără violență domestică: ”Schimbarea stă în puterea ta! Ai încredere!

Sună, transmite un e-mail sau vino direct ACUM la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița pentru a afla cum poți să beneficiezi, prin proiectul POCU VENUS – Împreună pentru o viață în siguranță!

GRATUIT, se poate beneficia de unul sau mai multe dintre următoarele servicii:

GĂZDUIRE pe o perioadă de până la un an în cadrul unei LOCUINȚE PROTEJATE;

CONSILIERE PSIHOLOGICĂ, respectiv programe specifice de asistență psihologică și de dezvoltare personală în scopul de a te ajuta să depășești situația de criză;

CONSILIERE PENTRU ORIENTARE VOCAȚIONALĂ, FORMARE PROFESIONALĂ ȘI INSERȚIE SOCIALĂ ȘI PROFESIONALĂ, prin dezvoltarea de competențe în vederea creșterii oportunităților de ocupare a forței de muncă.

Pentru admiterea în cadrul serviciilor sociale, persoana adultă victimă a violenței domestice trebuie să constituie un dosar de înscriere în grupul țintă.

Informații privind componența dosarului, precum și formularele în formă tipărită, se regăsesc la sediul DGASPC Dâmbovița, pe site-ul www.dgaspcdb.ro, sau la compartimentul de asistență socială din cadrul primăriei de domiciliu.

Selecția grupului țintă se reia lunar, în vederea atingerii indicatorilor, iar pentru această etapă de selecție depunerea dosarelor de candidatură se realizează până cel târziu la data de 18 ianuarie 2022, prin poștă, sau la sediul DGASPC Dâmbovița, situat în localitatea Târgoviște, str. I.C. Vissarion nr. 1.

Pentru informații suplimentare referitoare la proiect, vă rugăm să contactați reprezentanții DGASPC la adresa de e-mail: dgaspcdb@yahoo.comlpvenusdb@yahoo.com sau tel. 0245611915, 0245217686.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!