Viața locuitorilor din Wuhan – primul oraș focar de Covid-19 – a revenit la normalitate!

Publicitate

Viața locuitorilor din Wuhan a revenit complet la normalitate, după ce anul trecut în această perioadă era considerat drept primul oraș focar de Covid-19 din lume. Orașul a stat în carantină totală pentru mai mult de trei luni, în perioada Anului Nou Lunar Chinezesc, pentru a se evita răspândirea virusului, scrie Antena3.ro.

Astăzi, orașul și-a revenit complet și se bucură de prosperitate din toate punctele de vedere. Pe străzi se întâlnesc din nou tarabe cu fructe și legume proaspete, iar Aeroportul Wuhan Tianhe a deschis 13 noi rute aeriene interne de la Wuhan la Jining, Weifang, Dunhuang și Jiayuguan, cu un grad de ocupare de 90%, scrie sursa citată. Totodată, rata de importuri și exporturi a crescut cu 8,8%.

Spitalele construite în perioada pandemiei au rămas acum o amintire, pentru că, din fericire, nu mai are cine să le populeze.

Pentru siguranța tuturor, s-au păstrat câteva reguli, precum cea a distanțării fizice pe cât posibil, purtarea măștii de protecție sau măsurarea temperaturii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!