Vezi care este programul trenurilor de Paște și de 1 Mai! CFR Călători anunță reduceri semnificative!

Publicitate

Cu ocazia minivacanței de Paște și de 1 Mai, adică în perioada 30 aprilie – 4 mai 2021, CFR Călători a asigurat câteva linii, în afara celor deja existente, care să facă legătura directă cu trenuri din București Nord/Iași, Suceava/Timișoara Nord, Arad, Craiova, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov către Constanța, precum și către stațiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia, scrie Dcnews.ro. 

Pentru confortul călătorilor, vor fi suplimentate cele mai solicitate trenuri cu vagoane clasă, de dormit și cușetă. Totodată, CFR Călători transmite pasagerilor rugămintea de a-și planifica din timp călătoriile, să utilizeze toate trenurile puse la dispoziție. De asemenea, aceștia sunt rugați să aibă pregătite legitimațiile de călătorie, potrivit sursei citate.

Biletele de călătorie pot fi achiziționate în diferite moduri:

– online, accesând www.cfrcalatori.ro;

– de la automatele de vânzare bilete din gări;

– direct de la casele de bilete din gări și distribuitorii autorizați (agenții de turism), unde este recomandată păstrarea distanței față de celelalte persoane.

Totodată, indiferent de modalitatea în care doritorii aleg să-și achiziționeze biletele, aceștia pot beneficia de reduceri semnificative. Mai exact, un bilet dus-întors se poate cumpăra cu o reducere de 10%, la cumpărarea cu anticipație discontul este de până la 10%, iar elevii pot călători gratuit, în timp ce studenții beneficiază de 50% reducere la vagoane clasa a 2-a, scrie Dcnews.ro.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!