Vești tot mai bune de la Răcari! Alți pacienți de la Centrul de Asistență Medico-Socială de la Ghergani au fost declarați vindecați

Publicitate

Pacientul ”zero” provenind  din Centrul de asistență medico-socială de la Ghergani – Răcari, dar și o salariată și doi beneficiari, se întorc astăzi acasă, fiind externați din spitalele unde au fost tratați de COVID-19.

Potrivit primarului orașului, Marius Caravețeanu, până acum alți 14 beneficiari ai centrului și 11 salariați ai instituției au fost declarați vindecați de COVID-19.

”O colegă a fost operată în cursul nopţii din cauza unor afecţiuni ale stomacului! Astăzi în centru sunt 29 de beneficiari şi 8 colegi, din fericire lipsesc simptomele. Sâmbătă se face schimbul de tură în cadrul centrului, iar în urma testării întregului personal, o colegă are rezultatul pozitiv”, a informat edilul localității.

Începând de sâmbătă, se reia și operaţiunea de dezinfecţie în centru şi în zonele publice din localitate (intrări instituţii publice, spaţii comerciale).

Totodată, s-a încheiat acţiunea de distribuire a măștilor. Dacă sunt persoane care nu au primit, acestea pot suna la 0245.658.611, iar cei de la Poliţia Locală le aduc acasă la cei care le solicită.

Primarul Marius Caravețeanu a mulțumit  public medicilor, asistentelor și personalului din Spitalul de Boli Infecţioase din Târgovişte şi din Spitalul Pucioasa, aflaţi în această perioadă în linia întâi în lupta împotriva noului coronavirus.

”Profesionalismul, omenia și noblețea sufletească de care dați dovadă sunt un adevărat balsam vindecător pentru bătrânii noștri din Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice, pentru personalul din Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice, cât şi pentru persoanele din afară centrului care sunt în această perioadă grea în grija dumneavoastră.

Alături de echipa Direcției de Sănătate Publică și Instituția Prefectului, Inspectoratul Județean de Poliție, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul Județean de Jandarmi continuăm această bătălie cu acest inamic invizibil și sunt convins că finalul va fi în favoarea noastră! Le mulțumesc tuturor!” – a transmis edilul.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!