Vești tot mai bune de la Răcari! 11 pacienți au primit rezultate negative. O femeie de 75 de ani s-a vindecat de coronavirus

Publicitate

Mai mulți pacienți din cadrul Centrului Rezidențial pentru Persoane Vârstnice, încep ușor-ușor să se vindece de coronavirus.

Autoritățile locale au transmis, în această dimineață, că până acum există 11 persoane care au primit rezultate negative la testele COVID-19. Cel mai probabil, aceste persoane vor fi externate zilele următoare.

Mai mult de atât, o femeie de 75 de ani, din cadrul centrului, care a fost internată la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean din Târgoviște și mai apoi transferată la Spitalul Pucioasa s-a videcat de infecția COVID-19. De asemenea, pe parcursul zilei de astăzi, va fi externată și o femeie de 50 de ani, care a fost declarată și ea vindecată.

“Avem 11 rezultate negative! DOI PACIENȚI SE ÎNTORC ASTĂZI ACASĂ!

Continuăm distribuirea măștilor către populație! Fiecare locuitor primește mască! La domiciliu!

Vă mulțumim dumneavoastră, medicilor, asistentelor și personalului din Spitalul de Boli Infecţioase din Târgovişte şi din Spitalul Pucioasa, care vă aflaţi în această perioadă în linia întâi în lupta împotriva noului coronavirus. Profesionalismul, omenia și noblețea sufletească de care dați dovadă sunt un adevărat balsam vindecător pentru bătrânii noștri din Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice, pentru personalul din Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice, cât şi pentru persoanele din afară centrului care sunt în această perioadă grea în grija dumneavoastră.

Alături de echipa Direcției de Sănătate Publică și Instituția Prefectului, Inspectoratul Județean de Poliție, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul Județean de Jandarmi continuăm această bătălie cu acest inamic invizibil și sunt convins că finalul va fi în favoarea noastră! Le mulțumesc tuturor!”, a transmis Marius Carave’eanu, primarul orașului Răcari, pe pagina sa de Facebook.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!