Vești excelente pentru locuitorii comunei Văcărești! Primăria a demarat lucrările de extindere a rețelei de gaze

Publicitate

Vești excelente pentru locuitorii comunei Văcărești! Reprezentanții administrației locale au demarat, la sfârșitul săptămânii trecute, lucrările de extindere a rețelei de gaze din localitate. Pentru început, la aceasta, unde lucrările sunt în plină desfășurare, vor fi racordați locuitorii de pe strada Tineretului. Apoi, vor urma lucrări de racordare pe străzile Tineretului 2, Miculești și Floreasca.

Tot săptămâna trecută, primarul comunei Romică Stoica a semnat contractul ce presupune  înființare rețea gaze pentru satele Brăteștii de Jos și Bărbulești. Proiectul care are o lungime de 1.880 metri este în valoare de 1.66 milioane lei, sumă susținută în totalitate de administrația locală. Contractul a fost semnat în prezența președintelui Consiliului Județean, Corneliu Ștefan, și a vicepreședintei CJD, Luciana Cristea.

“Într-o zi extrem de importantă pentru comuna noastră, i-am avut alături pe domnul Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița, și pe doamna Luciana Cristea, vicepreședintele CJ Dâmbovița, cărora le mulțumesc pentru sprijinul și deschiderea acordate. Alături de cea mai bună echipă pe care o are Dâmbovița, am semnat cel mai important contract pentru satul Brăteștii de Jos, inclusiv Bărbulești. Proiectul de racordare la rețeaua de gaze care are valoarea de 1.66 milioane lei, sumă susținută în totalitate de administrația locală.

Anul 2021 a fost de economie. Ne-am pus de acord să facem toate eforturile pentru a aduce gaze în satele Brăteștii de Jos și Bărbulești cât mai rapid. Un proiect cu prioritate pentru mine și colegii mei.

Proiectul are o lungime de 3.880 m și un termen de execuție de 13 luni. 1 lună pentru proiectare și 12 luni pentru executarea lucrărilor”, a transmis primarul comunei Văcărești.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!