Vești bune pentru tinerii din comuna Braniștea! Se vor construi 24 de apartamente ANL în localitate

Publicitate

Noul an vine cu investiții în comuna Braniștea! Autoritățile locale, prin vocea primarului Mihai Vișinescu, au transmis pe final de 2021 că în localitate se vor construi 24 de apartamente ANL, care vor putea fi închiriate de tinerii sub 35 de ani. Mai mult de atât, edilul i-a îndemnat pe tinerii din localitate care nu dețin o locuință în nume propriu să depună o cerere la primărie în acest sens.

“Vești bune pentru tinerii din comuna Braniștea! Am fost prezent la Ministerul Dezvoltării și la Agenția Națională pentru Locuințe. La sediul ANL am discutat cu domnul Director General, Adrian Chițescu, în legătură cu posibilitatea construirii la Braniștea, de locuințe pentru tineri (apartamente în regim de închiriere pentru tinerii sub 35 de ani).

În urma discuțiilor, am stabilit pașii de urmat pentru demararea investiției prin care se vor construi 24 de apartamente ANL n comuna noastră.

Pe această cale, rog tinerii sub 35 de ani din comună care nu dețin o locuință n nume propriu și care doresc, pe viitor, să beneficieze de o locuință, să depună cereri la primărie, pentru ca noi să putem iniția demersurile cu acest proiect”, a transmis primarul comunei Braniștea, pe final de 2021.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!